Gratis verzending vanaf 500 euro

VERZENDEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestellingen van items die we op voorraad hebben, worden de dag zelf of uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Wanneer we zelf de Items niet voorradig hebben en deze vanuit het centraal BETA-magazijn komen, kan de levering van uw bestelling iets langer duren, van 2 tot 7 werkdagen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen: € 15,00 voor bestellingen onder de € 500,-.

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 500,-.

De verzending is eveneens gratis voor producten met de actie "Gratis Verzending", zoals aangeduid bij de producten zelf in de catalogus.

Levering verloopt via de pakketbezorger van GLS, die  over het algemeen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 zal leveren. 

 

RETOURS 

We hebben enkel kwalitatieve gereedschappen in ons aanbod en zijn ervan overtuigd dat deze u zeker zullen bevallen.

Toch kan het wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Dan krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor de verzending van het product en voor de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gttools. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.